BLOG

May 13, 2019

De la creme, loțiuni, demachiante până la geluri de duș, șampoane, balsamuri – știi ce substanțe intră zilnic în contact cu pielea ta? Știi cum să eviți capcana reclamelor agresive și să alegi responsabil un produs cosmetic?

Piața produselor cosmetice este caracterizată de supraaglomerare. Suntem asaltați de o gamă vastă de produse și strategii de marketing care ne pot deruta foarte ușor.

De aceea, pentru a alege un produs cosmetic în cunoștință de cauză este necesară consultarea listei de ingrediente. Deși la prima vedere,...

March 18, 2019

Salutare,

Astăzi ți-o voi prezenta pe Ioana. Ne-a descoperit de câteva luni și de atunci a devenit clienta noastră, în ciuda miilor de kilometrii care ne despart. Ioana are doi copii, lucrează ca și asistentă medicală în Irlanda, iar problemele pe care le-a avut cu căderea părului după ultima naștere, au determinat-o să găsească soluții. Știa că este fiziologic să-ți cadă părul, dar numărul firelor pe care le pierdea, era problema. Părul ei lung ”zbura” peste tot : chiuvetă, pardoseală, așternuturi, haine, etc. I se părea c...

January 14, 2019

Sigur ai auzit o poveste în care o femeie este complimentată pentru felul în care îi arată fața. Un astfel de moment te face să te simți bine în pielea ta.

Te gândești că e imposibil cu stilul tău de viață!? Tu trebuie să te trezești devreme, să pregătești copiii pentru școală sau grădiniță, să mergi la serviciu, iar când te întorci acasă, să faci mâncare, curățenie, poate să speli și haine, plus că trebuie să te mai joci cu cei mici și să-i scoți la plimbare.

Am văzut de-a lungul timpului femei care nu fac nimic din ce am s...

January 2, 2019

 Sărbătorile de iarnă au trecut iar noi suntem extenuați. Pregătirile de Crăciun, nopțile nedormite, mâncarea în exces, paharele de șampanie, toate fac ca tenul tău să arate tern, plin de riduri și poate chiar cu acnee.

De astăzi trebuie să ai mai multă grijă de fața ta și să o ajuți să treacă peste această perioadă.

Ți-am pregătit 7 metode prin care să îți ajuți tenul să își revină:

1. Este momentul să elimini toxinele din organism! Conform dermatologului celebrităților (tratează familia Beckham și Kardashian), Dr Lance...

October 28, 2018

Știi momentele acelea în viață în care te simți extraordinar?

Chiar după ce am trecut linia de sosire la semi-maratonul Via Maria Theresia am auzit „felicitări” și „bravo” de la toată lumea, dar cel mai memorabil moment a fost unul singur.

Obosită după cei 25 de kilometrii alergați prin munte, m-am așezat în iarba ușor umedă, când cineva din spate mă atinge ușor pe umăr.  Era fata din spatele meu, cea cu tricou verde (am dorit să îi fac o poză, chiar dacă ea nu știe și sper să nu o deranjeze)! 

„...

July 20, 2018

“Wawa Fresh Cosmetics este visul meu devenit realitate, iar fără tine, nimic nu ar fi fost posibil!  - Andrada Horoba CEO Wawa Fresh Cosmetics

Cum a început totul?    Vezi povestea

La aniversarea de 2 ani, te surprindem cu

 30 S LIFT INSTANT LIMITED EDITION

Crema noastră premium cu efect de lifting în 30 de secunde, are efect cu 25% mai puternic. Fără cearcăne, laba gâștei, pungi sau pleoape căzute!

DESCOPERĂ 30S LIFT INSTANT LIMITED EDITION!

Îți plac cadourile ? Noi le adorăm :)  și tocmai de aceea, ți-am pregăti...

July 13, 2018

             Renunți la detergentul și balsamul de rufe, la parfumul pe care îl aplici direct pe piele, cumperi haine din bumbac netratat chimic, citești lista ingredientelor din produsele cosmetice și acorzi mai multă atenție stilului de viață.


             Dacă vrei să scapi de pielea sensibilă și ai nevoie de sprijinul nostru trimite-ne un email la adresa ▶office@wawacosmetics.ro◀ în care să ne spui care sunt problemele cu care te confrunți, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. V...

June 20, 2018

Trendul în industria cosmetică este clar: tot mai multă lume va căuta să cumpere produse cosmetice naturale, poate chiar organice. Oamenii au devenit tot mai atenți la produsele pe care le folosesc, și încearcă să se ferească de ingredientele sintetice, care afectează grav sănătatea.

Pe lângă această creștere a pieței produselor naturale, apar tot mai multe produse cu ingrediente naturale, inedite.

Superstarul anului 2019 este uleiul de c___bis (Facebook nu permite să scriem acest ingredient)! În numeroase state din SUA, dar...

March 23, 2018

Rimelul tau contine plumb, fardul de pleoape metale grele, fondul de ten derivate din petrol, iar fardul de obraz poate sa-ti cauzeze acnee. IndIferent de marca sau de pret, peste 85% dintre produsele de machiaj contin ingrediente periculoase, cu efecte secundare pe care nu le dorim.In video-ul de mai jos, vei afla ce NU TREBUIE sa contina produsele tale de machiaj si cum sa le alegi pe cele potrivite.

March 5, 2018

Primăvara e anotimpul schimbărilor de toate felurile! Te simți obosită oricâte ore dormi, te trezești foarte greu dimineața și te pregătești pentru ziua următoare în ritmul melcului? Pielea ta e lipsită de strălucire, ești morocănoasă, te simți balonată și te refugiezi într-o tabletă de ciocolată gândindu-te că te vei simți mai bine? Atunci e clar cazul pentru o schimbare și ține doar de tine să o faci. O cură de detoxifiere este cheia pentru un start excelent la început de primăvara așă că află cum poți să o urmezi!...

Please reload