BLOG

November 30, 2017

Afla de ce nu trebuie sa folosesti produsele cosmetice pe care le gasesti in camera ta de hotel:

November 26, 2017

După ce zbori cu avionul, tenul tău este deshidratat, ai senzația de piele aspră, te trezești cu pungi și cearcăne la aterizare? Să nu uităm și de gleznele umflate și de edeme! Toate aceste lucruri pot fi prevenite, pentru ca tu pur și simplu să strălucești la coborârea din avion.Ți-am pregătit un scurt video în care vei afla ce anume trebuie să faci, ca zborul cu avionul să nu lase urme neplăcute pe pielea ta.

November 22, 2017

Deciziile sunt întotdeauna ale noastre, așa că hai să le luăm pe cele corecte.Stilul de viață modern ne îmbolnăvește, bolile de piele apar de la vârste tot mai fragede și ne întrebăm: De ce?Pentru că suntem bombardați de prea multe chimicale în tot ceea ce ajunge în contact cu noi.Gândește-te ca peste 88% din marcile de șervețele umede de pe piața rom

âneascâ conțin parfum, iar un parfum are în compoziție între 50-3000 de substanțe chimice periculoase.De ce ai mai pune șervețelele umede pe pielea delicată a copilului tău iu...

November 15, 2017

Cand te parfumezi, pielea ta intră în contact cu un număr uriaș de substanțe chimice cu grad de mare risc pentru sănătate: benzen, acetonă, toluen, ftalați, DEA.  60% se absorb în piele. Cancer, leucemie, infertilitate, disfuncții endocrine, probleme circulatorii, pulmonare, alergii sunt doar câteva dintre bolile care sunt cauzate de ingredientele parfumurilor.Eu am spus STOP utilzării lor. E timpul să o faci și TU! 

November 14, 2017

Îți cade părul, ai scalpul sensibil, lipsit de vitalitate, fire de mătreață și nu găsești rezolvare la aceste probleme? Și eu m-am confruntat cu unele dintre ele. Dar a fost simplu să descopăr că depinde doar de mine să am un păr frumos.  El are nevoie doar de puțină atenție și de informații simple, pentru a arăta spectaculos.Iată-le!

November 13, 2017

După ce ți-am dat 5 motive să nu mai folosești balsamul, îți voi spune tot 5 motive pentru care merită să renunți la detergentul de rufe.

November 10, 2017

Încă mai folosești balsam de rufe? Iată 5 motive să nu o mai faci.

Ți se par aceste informații utile? Dacă da, nu uita să ne urmărești pe Facebook și pe Youtube.

Please reload