Nu uita de celulită, chiar și în sezonul rece

Trece vara și uiți de ritualul complex de îngrijire, căci porți mai mult haine care îți acoperă corpul. Ei bine, când te confrunți cu celulita și când acesta este într-un stadiu avansat, profundă, se observă sub pantalonii mulați pe care îi porți. Se observă și sub colanți. Efectul de coajă de portocală te poate jena într-atât încât să îți dorești să maschezi mereu acele zone. Uită de hainele largi!

 

Coșmarul oricărei femei, celulita și cum să o combați

 

Chiar dacă sezonul rece este aici, nu uita de îngrijirea pielii tale. Celulita poate să apară chiar și în cazul celor care nu au kilograme în plus. Pentru a o combate este nevoie de un plan complex, ce implică atenție la alimentație, nevoia de a face multă mișcare, dar și produse cu acțiune locală. Iar aici Wawa Cosmetics îți vine în ajutor!

 

Am creat pentru toate femeile care au nevoie de un aliat împotriva celulitei produse eficiente. Acestea au la baza, așa cum v-am obișnuit, ingrediente provenite din culturi organice, proaspete. Ținem cont de studiile realizate asupra acestui subiect și oferim astfel produse ce hrănesc pielea, o hidratează și tratează celulita în profunzime. Printre conceptele sănătoase de care trebuie să țineți cont este hidratarea. Apa stimulează circulația limfatică. De asemenea, masajul face minuni, este cel care tonifică pielea și stimulează circulația sângelui. Ba chiar în cazul celulitei sunt recomandate masajele viguros realizate.

 

Crema de duș ideală în rutina de îngrijire anticelulitică

 

Răsfățați pielea începând cu ritualul de la duș. Iar o cremă perfectă este care care exfoliază, dar și hidratează și ajută circulația sanguină. Vedeți aici produsul.

 

Continuați îngrijirea pielii și acțiunea anticelulitică cu o cremă de noapte, ce are acțiune profundă. Aceasta este BRAZILIAN HOT BODY, o cremă care acționează direct asupra problemei. Adică asupra depozitelor de grăsime și a adipocitelor. Are efect termic și ajută astfel prin acțiunea sa complexă să scăpați și de celulită, să aveți pielea fină și elastică.

 

Iar în timpul zilei folosiți serum anticelulitic, tonifiant, modelator și cu efect antiage. Vedeți aici. Aceasta este îngrijirea de 5 stele, rutina completă pentru fiecare zi.

 

Celulita nu este de neînvins!