Quantcast
Cosmetice Naturale | Romania | Wawa Fresh Cosmetics
Nu mai cumpăra cosmetice online până nu citești acest raport!

5 aspecte de carte trebuie să ținem cont când cumpărăm cosmetice online

 

1.Care este lista de ingrediente?

 

Sănătatea ta și a familiei tale trebuie să fie pe primul loc. Ceea ce pui pe piele se absoarbe în proporție de peste 60% în organism. Îți recomandăm să folosești produse de îngrijire naturale.
Citește lista de ingrediente și încearcă să eviți produsele cu parabeni. Parabenii sunt conservanți sintetici, derivați din petrol și sunt folositi în produsele cosmetice pentru căsunt foarte ieftini. De ce sunt periculoși? Pentru că acest conservant mimenază hormonii estrogeni, care sunt ”vinovați” pentru apariția cancerului la sân. Acest lucru este dovedit prin faptul că s-au descoperit concentrații mici de parabeni în tumorile prezente în unele cazuri de cancer la sân.

Multe companii cosmetice precizează clar că nu folosesc parabeni!

 

2.Cine este producătorul?

 

Pe rețelele de socializare au apărul nenumărate persoane care comercializează produse cosmetice naturale, făcute în casă! Mai mult ca sigur, persoana care le-a fabricat nu are specializarea necesară, nu are echipament corespunzător, și nu a dezinfectat spatiul și ustensilele folosite. Să nu mai vorbim de autorizații, sau de teste de siguranță pentru aceste produse.

Recomandarea noastră este să cumpărați din magazinele online care specifică clar societatea comercială care fabrică aceste produse, care au laboratoare autorizate și care au produsele notificate la Comisia Europeană.

 

3.Cum este produsul ambalat?

 

Produsele cosmetice au ambalajul atragător (designeri au lucrat pentru ca acesta să fie deosebit), cu etichete care specifică producătorul, care este lista de ingrediente și care este termenul de valabilitate. Dacă produsul este ambalat și în cutie, atunci cu siguranță ai de a face cu un produs de calitate.

 

4.Au fost produsele testate pe animale?

 

Uniunea Europeană, Israel și India au interzis comercializarea produselor cosmetice care conțin ingrediente care au fost testate pe animale.

Dacă alegi să cumperi produse din alte țări decât cele menționate mai sus, îți recomandăm să cauți produsele care nu au fost testate pe animăluțe. Anual între 100.000 și 200.000 de porcușori de Guineea, iepuri sau hamsteri mor în urma acestor teste!

 

5.Ce garanție am? Pot returna produsele?

 

Dacă încerci un produs pentru prima dată și nu și se potrivește, sau nu are rezultate, trebuie să știi că îți poți cere banii înapoi.

Nu uita acest lucru!

*acest cupon poate fi folosit o singură dată, nu se cumulează cu alte reduceri și nu se aplică la seturile cadou.

Wawa Fresh Cosmetics îți oferă un CADOU pentru prima ta comandă: cupon de reducere* de 50%.

Folosește wawa50 la prima ta comandăsă beneficiezi de această reducere.