România pe pragul prăpastiei!

 

Aşa au crezut că este ţara noastră, doi bancheri din Elveţia, înainte de vacanţa lor din România. O ţară din lumea a treia, fără nici un viitor, pe pragul prăpastiei, dar cu peisaje minunate.

Chiar dacă România este un stat european, acesta este prezentat pe internet ca fiind foarte slab dezvoltat, cu o infrastructură sub Kenya, Tadjikistan sau Namibia, şi având sistemul educaţional mai prost decât în Republica Congo.

Cu toate că informaţiile nu erau prea îmbucurătoare, Laurent şi Diane, mari iubitori de natură şi de plimbări în aer liber, au decis să işi petreacă 14 zile în patria lui Dracula.

Printr-o întâmplare fericită am ajuns să îi însoţesc pe cei doi elveţieni, şi să redescopăr cu ei adevărata faţă a ţării noastre. Am condus aproximativ 2800 de kilometrii şi am vizitat foarte multe locuri magnifice, iar cei doi nu s-au oprit din a spune „incroyable”, „tres jolie" sau „belle”.

O altă descoperire a celor doi elveţieni a fost mâncarea românească, şi faptul că produsele alimenare au un gust extraordinar, cu mult mai bun decât găsesc ei în Elveţia, şi care se potriveşte de minune cu citatul lui Hipocrate: ”Sănătate prin alimentaţie”.

Pe durata călătoriei noastre am dezbătut foarte multe subiecte, am aflat multe lucuri despre Elveţia dar şi aspecte personale despre cei doi parteneri de călătorie. Spre exemplu, Diane are o piele mai sensibilă, exact ca fiul meu, Andrei. A fost la cei mai mari specialişti din Franţa si Elveţia, dar fără rezultate pe termen lung  .

Atunci am decis să îi povestesc despre afacerea familiei mele cu produse cosmetice proaspete, despre cum Institutul  Naţional de Sănătatea Publică ne-a felicitat pentru faptul că microbiologic produsele noastre sunt sigure, despre faptul că lucrăm cu una din cele mai apreciate inginere chimiste din ţară, dar si despre faptul că produsele sunt eficiente şi pielea fiului meu arată senzaţional.

Diane a încercat crema recomandată de noi, formulată cu ingrediente active testate clinic, fără parfum şi a văzut rezultate de la prima aplicare. Senzaţia de prurit a dispărut, la fel şi roşeaţa, fără usturimi... îşi simţea pielea hidratată şi moale, lucru pe care alte cosmetice considerate bune, recomandate de  către medicii specialişti, nu l-au avut.

Dacă vrei să vezi rezultate de la prima aplicare, dar şi pe termen lung, intră şi tu pe site-ul nostru, www.wawacosmetics.ro, şi cumpără cosmeticele naturale proaspăt pregătite pentru tine. Vei fi uimit cum cosmeticele vegetale şi sigure pot avea rezultate exceptionale.

Cred că toate persoanele cu  diverse probleme de piele au încercat nenumărate produse de îngrijire şi nu au găsit produsul potrivit, astfel au încetat să mai caute.

De multe ori răspunsul la problemele noastre este chiar langă noi, şi nu mai trebuie să apelam la produsele din străinătate, să plătim taxe de raft, sau lanţuri de distribuţie.

După cele 14 zile petrecute în România, Laurent şi Diane au plecat acasă cu o părere total schimbată, dar şi cu gândul că trebuie să revină cât mai repede, pentru a putea continua explorarea ţării noastre.

Poate este adevărat că România stă mai prost decât Namibia la infrastructură, sau că nivelul învăţământului este sub cel din Congo, dar asta este partea goală a paharului.

Noi, românii, trebuie sa vedem partea plină a paharului şi să ne mândrim cu această ţară, pentru că este minunată, şi dacă avem grijă de ea, poate fi paradisul nostru pe pământ.

În video-ul următor vă prezint o parte din pozele făcute pe durata excursiei ( Şamponul WAWA Fresh Cosmetics, un produs 100% românesc, prin locurile vizitate din România).Să vedem, merită să ne mândim cu România?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 18, 2019

Please reload

Archive
Please reload