Incredibil, dar adevărat!

  

 

Peste 18.000 de vizualizări a  avut articolul din ziarul online Bistriteanul.ro despre produsele noastre de îngrijire.Nu poate decât să ne bucure faptul că bistriţenii, şi nu numai, sunt interesaţi de produse handmade, fară substanţe nocive.

Apetitul bistriţenilor pentru produse naturale, sănătoase este în creştere, şi acest fapt arată că oamenii sunt interesaţi de ceea ce folosesc pentru îngrijirea personală, de ceea ce manâncă, dar ceea ce este cel mai important  este că sunt oameni informaţi şi educaţi.Iar România de asta are nevoie, de oameni care apreciază produsele de calitate, şi realizează că un produs care costă 5 lei, este extrem de dăunător organismului, şi nu se poate compara cu un produs natural care costa 20 de lei.

Doar să iţi faci o idee,la produsul de 5 lei, ambalajul şi eticheta sunt mai scumpe decât ingredientele folosite.

Astfel de produse sunt pline de chimicale care provoacă alergii, dermatite şi alte boli de piele,iar medicamentele pentru astfel de boli sunt extrem de scumpe, şi de multe ori ineficiente.Vă spun din proprie experienţă, pentru că dermatita seboreică mi-a creat foarte multe neplăceri.

Atunci trebuie pus în balanţa ce facem, cumpărăm un produs ieftin, după care cumpărăm medicamente extrem de scumpe, sau facem prevenţie, care pe termen lung, este mult mai ieftină, dacă vorbim strict din punct de vedere financiar.

Am fost întrebat de mulţi clienţi de unde importam produsele, şi aş vrea pe această cale, să lamuresc şi acet lucru.

Produsele WAWA FRESH COSMETICS sunt preparate in laboratorul nostru din Bistriţa, de pe strada CR Vivu numărul 1.Aceste produse sunt proaspăt pregătite pentru tine, şi au un termen de valabilitate de doar 6 luni.

De aceea vă recomand să încercaţi aceste minunate produse, pentru că sunt preparate cu drag, şi vă garantez că nimic nu se compară cu ele.

 

Horatiu

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 18, 2019

Please reload

Archive
Please reload