Elixirul Tineretii Vesnice

7 motive să bei KOMBUCHA în fiecare zi

 

Cunoscută sub numele de „Ëlixirul tinereții veșnice” în cultura chineză și cu o istorie de peste 2000 de ani, Kombucha este o bautură cu beneficii extraordinare pentru sănătate.
Kombucha este o băutură fermentată, din ceai negru și zahăr ( din miere sau fructe). 


De ce este atât de specială?


Acest elixir, conține o colonie de bacterii și de drojdii, care sunt responsabile cu procesul de fermentație. După începerea procesului de fermentație, Kombucha devine o băutură ușor acidulată și acrișoară, bogată în  vitamina B, enzimi, probiotice, acid acetic, gluconic și lactic, cu efecte spectaculoase pentru :
    Îmbunătățirea digestiei
    Controlul greutății
    Creșterea nivelului de energie
    Curățarea și detoxifierea organismului
    Creșterea imunității
    Reducerea durerilor
    Prevenirea cancerului
Un articol publicat în jurnalul Food Microbiology, ilustrează faptul că există în Kombucha cel mai ridicat mix de probiotice ( bacterii sănătoase) și acesta este motivul pentru care consumul acestei băuturi magice a crescut considerabil în ultimii ani.


Ce beneficii are Kombucha asupra pielii?


Kombucha nu are numai rol detoxifiant, ci și rol de hidratare și creștere a elasticității pileii, îmbunătățeste textura, claritatea și luminozitatea țesutului cutanat, având în compoziție un activ care întârzie apariția liniilor fine și a ridurilor.
Celebra publicație Huffington Post, a dedicat un întreg articol acestei băuturi cu efecte

 

spectaculoase pe care o numește „Champagne of Life” și pe care o consumă vedete de renume de peste ocean ca Orlando Bloom, Madonna sau Kate Olsen.

Să începem vara în forță, cu  „Champagne of Life”, zic !


Andrada
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 18, 2019

Please reload

Archive
Please reload