Îți cade părul?

Salutare,

 

Astăzi ți-o voi prezenta pe Ioana. Ne-a descoperit de câteva luni și de atunci a devenit clienta noastră, în ciuda miilor de kilometrii care ne despart. Ioana are doi copii, lucrează ca și asistentă medicală în Irlanda, iar problemele pe care le-a avut cu căderea părului după ultima naștere, au determinat-o să găsească soluții. Știa că este fiziologic să-ți cadă părul, dar numărul firelor pe care le pierdea, era problema. Părul ei lung ”zbura” peste tot : chiuvetă, pardoseală, așternuturi, haine, etc. I se părea că are mult mai puțin după fiecare spălare și ajunsese să nu mai fie sigură pe ea din această cauză. În primă instanță, a fost la un consult medical. I-au fost prescrise suplimente alimentare și produse pentru înngrijire delicată. Le-a cumpărat pe toate și a respectat întocmai spusele medicului, dar după 2 luni de tratament lucrurile nu se schimbaseră. Ceea ce a făcut Ioana, probabil ar face oricare dintre noi. A căutat soluții și tratamente care garantează rezultate. Navigând pe internet, a dat în luna Decembrie peste linia nostră DermaHair. Ne-a sunat și ne-a pus o serie de întrebări. Am asigurat-o că că sunt produse unice, cu rezultate imediate și oricum are 30 de zile în care poate să-și primească banii înapoi, dacă ceva o nemulțumește. Le-a comandat, le-a folosit și după o lună ne-a sunat. ” Sunt excepționale. Nu mai îmi care părul. Atât de tare mă bucur. Și vreau să știți că am zone în care au apărut multe fire noi. Plus că arată super sănătos. Nu aș fi crezut niciodat

 

ă că așa ceva e posibil, dacă mi-ar fi zis cineva. Dar pentru că eu le-am folosit, tot ceea ce v-am spus e adevărat. Vin acasă în Romania la sfârșitul lunii Ianuarie și vă rog să îmi mai pregăți un set pe care vreau să-l fac cadou. Vă mulțumesc pentru că existați Wawa Fresh!”

Povestea Ioanei și a tuturor celor care își pun pielea în mâinile noastre, este dovada că ceea ce facem, facem bine. Soluțiile pe care le oferim se bazează pe teste clinice. Nu ne permitem să dezamăgim și întotdeauna clientul nostru, este cea mai de preț componentă a brandului Wawa Fresh Cosmetics.

Ne-am propus să te susținem să ai un păr frumos și sănătos, tocmai de aceea seturile noastre pentru îngrijirea scalpului și părului au un preț special!

 

Dă click AICI pentru a afla mai multe despre DermaHair Booster Anticădere.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 18, 2019

Please reload

Archive
Please reload