Ține efectele vârstei sub control - îngrijirea mâinilor

Efectele trecerii timpului sunt ireversibile, doamnelor! Să luăm exemplul celor care îmbătrânesc frumos. Nu, nu putem opri timpul, putem doar să îl facem mai iertător cu semnele îmbătrânirii timpurii. Mâinile pot trăda vârsta. Acestea au tendința de a fi pătate, cu piele ridata. Îngrijește pielea mâinilor timpuriu, cu produse eficiente!

 

Balsamul de mâini anti age, anti pete

 

Mai ales pentru că în sezonul rece mâinile sunt expuse frigului și vântului, gerului chiar, este necesară o mai bună hidratare ca oricând. Balsamul de mâini pe care îl propunem este cel cu un astfel de efect.

 

Iată efectul său complex:

 

  • Face pielea mai luminoasă.
  • Diminuează petele maronii ce apar pe pielea mâinilor mature, îmbătrânite.
  • Catifelează.
  • Hrănește pielea mâinilor cu vitamine, inclusiv vitamina C și vitamina A.

 

Anti age, anti pete - yes, you want it!

 

Vârsta poate fi ascunsă, dar va fi trădată de semne vizibile. Cel mai adesea tenul este cel care arată vârsta. Observăm ridurile fine de la ochi sau mâinile îmbătrânite. DermaSolutions balsam de maini cu rol anti age și anti pete este produsul must-have pentru voi!

 

Este ușor de aplicat. Înseamnă nimic mai mult decât simpla aplicare, ca rutina clasică de aplicare a oricărui tip de cremă de mâini.

 

Acest balsam face parte din linia noastră de cosmetice DermaSolutions. Daca vă confruntați cu pete pigmentare, cu pete de la acnee, atunci veți dori să știți despre eficacitatea acestor produse. Un tratament complet în acest sens constă  în crema de noapte, balsamul de mâini, precum și o loțiune exfoliantă.

 

Despre aceste produse vă putem spune că au efect, garantat și în medie în 14 zile piele începe să arate excelent.

 

Îngrijire mâinilor zi de zi

 

În sezonul rece în mod special îngrijiți mâinile cu o cremă ce are o consistență mai grasă. Aplicați de două ori pe zi sau ori de cate ori se impune. Pielea deshidratată și afectată de vremea rece începe să se simtă ca și când v-ar strânge, apar mâncărimi sau iritații locale și este vizibil uscată.

 

Posibil că veți auzi fel și fel de soluții, de la uleiul de măsline aplicat pe piele și până la cine știe ce trucuri de beauty. Adevărul este că poate rău nu fac, însă nici nu sunt eficiente când pur și simplu sunt doar puse pe piele. Îngrijirea de top înseamnă produse dermato-cosmetice. Puterea naturii, concentrată în produsele noastre, cu ingrediente fresh și bine alese vă vor ajuta să aveți pielea mâinilor fină și hidratată!